2015年6月30日星期二

Kend Nogle Nyresygdom symptomer hos kvinder

I de senere år kvinder patienter med nyresygdom i stigende grad vokser. Men når kvinder patienter finde ud af deres sygdom, deres nefropati har ofte udviklet sig til den senere tidspunkt. Så vel vidende nogle tidlige nyre sygdomssymptomer hos kvinder er meget vigtigt.
Blandt de forskellige symptomer på nyresygdomme i kvindelige patienter, den mest almindelige fornemmelse for dem er smerter i den del af nyrerne, herunder unilateral eller bilateral renal kolik eller renal smerte.
De vigtigste abnormiteter i urinen hovedsageligt præsenteret som Hematuresis, proteinuri, pyuria osv Bedre forståelse om denne viden kan hjælpe nyrerne blive behandles og forsøge at gøre nyrefunktionen vende tilbage til normal. Ellers kunne nyresygdom ihærdigt videre til terminal nyresygdom (ESRD), og dette kursus kan være uoprettelige.
Mulige symptomer hos kvinder patienter nyre sygdom omfatter ofte:
1. Ændring i vandladning
Du kan føle trang til at tisse oftere om natten, og du kan også se, at din urin er skummende eller boblende. Desuden kan du se blod i urinen.
2. Ødem
Ødem eller indkaldt som Hævelse kunne dukke op i forskellige dele af kroppen,
såsom dit ansigt, ben, hænder, ankler, fødder, etc.
3. Trouble in Breathing
Årsagen til besværet vejrtrækning kunne tilskrives to grunde. Det første er det
relateret til lungerne. Hvis dine nyrer ikke er i stand til at udskille overskydende væske, kan de ophobes i dine lunger, som gør dine lunger ikke kan ekspandere frit for at rumme nok luft ved indånding. For det andet, anæmi, som et fælles symptom på nyresygdom, kan gøre din krop iltmangel og åndenød.
4. Træthed
I den situation, nyresygdom, nyrerne producerer mindre erythropoietin, så
efterfulgt af mindre hæmoglobin produceret, hvilket kan gøre du føler dig træt nemt.
Så disse er et par nyresygdom symptomer hos kvinder, og forbedre dit

immunitet kunne være nyttigt for dig at forhindre disse symptomer, men hvis disse symptomer kommer op, gå og se en læge så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: