2015年6月9日星期二

Hvordan Styr jeg High Kreatinin i min hverdag

Kreatinin er et meget vigtigt indeks, som kan fortælle nyrefunktionen for kreatinin filtreres i nyrerne. Normale niveauer af kreatinin i blodet er cirka 0,6-1,2 milligram (mg) pr deciliter (dl) hos voksne mænd og 0,5-1,1 milligram pr deciliter hos voksne kvinder. Når nyre er beskadiget, sekretionen evne falder så godt, hvilket fører til akkumulering af kreatinin i kroppen, hvilket førte høj kreatinin i plasma. Med hensyn til hvordan at kontrollere højt kreatinin i dagligdagen, eksperter i nyre felt giver dig følgende tips.
1. Stop drikker kaffe. Kaffe er en romantisk drink især i de vestlige lande, hvilket kan gøre folk friske og komfortable og selv står for høj klasse og høj livskvalitet. Mange moderne kontoransatte smage kaffe i deres fritid, hvilket er en fornøjelig øjeblik. Kaffe indeholder også antioxidant, så drikke kaffe kan være godt for vores krop. Men hvis vi drikker for meget, kan den essentielle olie i kaffe blokere funktionen af ​​blodkar, og kan også gøre en stor mængde af toksiner ophobes, hvilket kan beskadige immun syImmunotherapy. Så patienterne højt kreatinin niveau bør stoppe med at drikke det.
2. Stop rygning og alkohol for dem begge kan gøre skade på nyre og blodkar. De mere høje kreatinin folk ryger eller drikker alkohol, jo mere skade nyrerne lide. For eksempel vil nyrearterie sklerose finde sted, hvilket kan gøre kreatinin højere.

3. Tag urter. Der er mange urter, der indeholder specielle egenskaber til at sænke kreatinin niveau, såsom kamille, kanel, brændenælde, Cinnamon, Salvia osv Urtemedicin anses ikke alene kan sænke kreatinin niveau naturligvis, men også kan forbedre nyrefunktioner uden bivirkninger for de reparere beskadigede celler og øger immunitet. Men nogle patienter med forhøjet kreatinin kan stille nu hvor kan jeg købe disse urter og efter at jeg køber dem, hvordan kan jeg søge? Ja, selv de er kommet på markedet, bør vi også smadre dem og kog dem. I betragtning af disse, eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital oprettet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som har brug for ikke den ovennævnte procedure og kan nå disse effekter, vi har nævnt. Det er praktisk, effektiv og har vist sig at hjælpe mange patienter reducere høj kreatinin. For mere information om, hvordan Micro-kinesisk medicin nedsætter høj creatininie, bedes du kontakte os eller efterlade en besked.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: