2015年6月4日星期四

Er Trin 3 nyresygdom af kreatinin niveau betyder Dialyse

Er stadie 3 nyresygdom af kreatinin niveau betyder dialyse? Når patienter med kronisk nyresygdom udvikler sig til stadie 3, vil nogle af os være bekymret meget og bekymre sig om deres kreatinin niveau vil føre dem til dialyse.
I gerning, i mange lande, læger vurdere, om kronisk nyresygdom patienter på basis af kreatinin. For eksempel i Kina, generelt i de fleste områder, det er, når serum kreatinin stiger til så højt som 707 pmol / L, at patienter begynder at tage dialyse. I dette øjeblik, toksiner er mange. Men i Kina, er der også mennesker, der tager dialyse, når kreatinin niveau er mere end 300 pmol / l. I modsætning hertil i mange andre lande, nyresygdom patienter kroniske begynder at tage dialyse, når serumkreatinin er 450umol / l.
Er etape 3 nyre diseaseof kreatinin niveau betyder dialyse? Lad os se på den serumkreatinin niveau. I fase 3, GFR falder til 30 ~ 59 ml / min. (Det normale interval for GFR er 80 til 120 ml / min.) Serum kreatinin i trin 3 er 186-442umol / l. Vi kan vide, at patienterne er i kanten af ​​dialyse. Hvis vi kan træffe effektive foranstaltninger for at forhindre forringelse, kan vi undgå dialyse. Sådan behandler?
Som vi ved, nyre består af millioner af renale enheder, der spiller funktioner som filtrering og sekretion, etc. Så når sygdommen udvikler sig til stadie 3 og serumkreatinin kan ikke udledes med succes, kan vi vide, at der skal være beskadiget iboende celler i nyrerne, som vi skal reparere på én gang.
I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, bruger vi Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at behandle, som kan forhindre etapen 3 patienter fra dialyse. Den specifikke mekanisme går som følger:

Mikro-kinesisk medicin kan rydde immunkomplekset og reparere beskadigede renal glomerulær membran, det tab, som fører til den øgede serum-kreatinin. Og på samme tid, kan det reparere de syge væv samt. Efter disse trin, vil basilarmembranen repareres og nyrefunktionen vil blive genvundet. Filtrering område vil blive udvidet. Og serumkreatinin vil blive nedsat tilsvarende. Patienter med kronisk nyresygdom stadie 3 kan være langt fra dialyse.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: