2015年6月18日星期四

Hvordan man kan reducere Albumin Niveau i urin

Albumin er den mest rigelige protein i blodplasma. , Albumin med højt niveau skal dog reducere til et normalt niveau. Denne artikel vil drøfte dette problem.
Årsager til albumin
Ideelt albumin bør ikke være til stede i urinen, i stedet bør det være i blodplasmaet og det tegner ca. 40 til 60 procent af hele plasmaproteiner. Når nyrerne er ikke at fungere korrekt, kan albumin passere gennem glomeruli og sive ind i urinen. Så højt albumin niveau er en indikator for beskadigede nyrer.
Behandling for High Albumin
Hvis nyrerne er beskadiget, vil albuminniveauer i urin være høj. Så hvordan man behandler det høje albumin niveau i urin? Du ved, at finde ud af de underliggende årsager og behandle dem sikkert er meget gavnligt og effektivt. Hvis patienterne lider af diabetes eller hypertension, holde dit blodsukker eller dit blodtryk under kontrol.
Desuden kan læger ordinere visse diuretika for at slippe af med de store væske ud af kroppen, og også kan patienterne har brug angiotensinb-konverterende enzym (ACE) hæmmere eller angiotensin-receptor-blokkere (ARBs) for at beskytte nyrefunktionen.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan behandle Albumin Niveau i Urine.Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er i Shijiazhuang nyresygdom Hospital.

Overvågning af albumin i urinen er nyttige til tidlig diagnose og behandling. En rettidig diagnose og effektiv behandling kombineret med livsstilsændringer kan bidrage til at reducere albumin-niveau i urin. Her anbefaler jeg Immunterapi, som er effektiv i behandlingen af ​​albumin niveau i urin samt genoprette de beskadigede nyre funktioner.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: