2015年6月10日星期三

Kan Dialyse Formindsk Kreatinin

Når nogle mennesker er diagnosticeret med nyresygdom med høj kreatinin, er de foreslået af deres læger til at tage dialyse, hvilket er en overraskelse for disse mennesker, for de ved ikke, hvad der er kreatinin, hvad er dialyse, hvornår skal en person tage dialyse, og når de kan stoppe eller slippe af dialyse. Bare rolig, min ven. Lad er mig præsentere det for dig én efter én.
1. kreatinin
Kreatinin er hovedsagelig filtreres ud af blodet via nyrerne, hvilket er en opdeling produkt af creatin phosphat i muskler, og er normalt fremstillet ved en ret konstant hastighed af kroppen. Generelt normalområdet af kreatinin i plasma er 44-103 pmol / l. I normal tilstand, kreatinin i urinen er højere end i serum.
2. dialyse
I medicin, dialyse er en proces til fjernelse af affald og overskydende vand fra blodet, og bruges primært til at give en kunstig erstatning for tabt nyrefunktion i mennesker med nyresvigt.
3. når at tage dialyse
I Kina fleste nyresvigt mennesker vedtager dialyse på grundlag af serum creatininie niveau. Når niveauet af serumkreatinin er 707umol / l eller højere end dette niveau, mens der er også nogle mennesker boede i Kina begynder at tage dialyse, når deres kreatinin er over 300 pmol / L. I de fleste af de lande i verden, begynder nyresvigt patienter til at modtage dialyse, når deres kreatinin er mere end 450 pmol / l.
4. hvornår de skal stoppe dialyse
I betragtning af de bivirkninger, hvis lang tid dialyse, patienter med nyresvigt ønsker at stoppe eller slippe af dialyse så hurtigt som muligt. For dem, hvis glomerulære filtrationshastighed er mindre end 10, kan de ikke stoppe dialyse. Når den glomerulære filtrationshastighed stiger til 10 til 15, kan vi hjælpe patienter slippe af dialyse med medicin og andre behandlinger. I Shijiazhuang hospital nyresygdom, kan kombinationen af ​​Micro-kinesisk medicin og immunterapi hjælpe patienter afslå kreatinin niveau i serum.

Kun stoppe dialyse er ikke nok, og vi bør også reparere beskadigede nyre iboende celler så hurtigt som muligt. Kun på denne måde kan vi hjælpe patienter slippe af dialyse evigt.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: