2015年6月12日星期五

SHOT Knyttet til D-vitaminmangel i CKD patienter

PTH er en forkortelse for Parathyreoideahormon, som er et symptom på kronisk nyresygdom fase 2. I fase 3, bliver det mere indlysende og alvorlige. SHOT er en forkortelse for sekundær hyperparathyroidisme, som er forårsaget af kronisk nyresygdom (CKD), Fanconis syndrom, acidose af nyretubuli, utilstrækkelighed af D-vitamin, etc.
Den patologiske mekanisme SHOT går som følger:
1. I nyreinsufficiens fase, renale nefroner falder, phosphor i blodet stiger, som inhiberer 1αhydroxylase, så frembringelsen af ​​1,25- (OH) 2D3 falder.
2. På grund af acidose af nyretubuli, er en masse fosfat udledt ud af urin, hvilket fører til utilstrækkelige hydroxyapatit i knogler og dermed stimulere PTH og forårsager SHOT.
3. Beskadigede nyretubuli skyldes autoimmun sygdom kan også føre til utilstrækkelig vitamin D, hvilket fører til de hindringer af calcium absorption. Dette fører også til PTH.
Hvordan skal man behandle med SHOT knyttet til D-vitamin-mangel i CKD-patienter?
På den ene side, behandle CKD effektivt og på den anden side, tage i vitamin d eller mad rig på D-vitamin
Med hensyn til behandling af CKD fase 2 og fase 3 rettidigt og effektivt. Som vi nævnte i ovenstående, synes SHPT i fase 2 af kronisk nyresygdom og bliver alvorlige i fase 3 af kronisk nyresygdom. I disse to faser, kan tilstanden være reversibel, så længe behandlingen er tilpasset. De vigtigste terapi læger i Shijiazhuang nyresygdom Hospital kan levere, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, den vigtigste mekanisme, som udvider blodkarrene, fremme blodcirkulationen, udtømning stase i blodet, hvilket kan øge immunitet så godt. Da nu ved vi ikke din specifikke tilstand, kan vi ikke arrangere en skræddersyet behandling. Du kan kommunikere med os og sende din rapport, og derefter kan vi give en videnskabelig diagnose.

Derudover tage mere mad rig på D-vitamin, især frugt og grøntsager såsom fisk lever olie, fisk i dybe hav, dyrets lever, kirsebær og jordbær, etc

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: