2015年6月4日星期四

Komplikationer af Nefrotisk syndrom

Infektion er den mest almindelige sygdom hos patienter med nefrotisk syndrom, især når der er massiv protein urin. Dette skyldes, at den massive protein lækage sammen med begrænsninger på proteinindtag kan let give anledning til fejlernæring og, som et resultat, nedgangen i hele kroppen immunitet. derudover kan langsigtet vedtagelse af hormon eller suppressant også afvise kroppen immunitet, hvilket gør patienter mere sårbare over for bakterier og virus invasion.
Trombe og emboli Immunterapi fra pachemia (volumen effektiv blod utilstrækkelige) og hyperlipæmi (høj koncentration lipid i blodet). Massive tab af protein kan let føre til kompenserende albumin syntetisere af leveren og, som et resultat, at stigningen af ​​lipid koncentration i blodet. I henhold sygdommen tilstand nefrotisk syndrom, eksisterer hyperfunktion af osteocyt. Vanddrivende, hormon og immunosuppressivt brug kan også forringe hypercoagulative tilstand, så trombe og emboli nemt kan forekomme.
Utilstrækkelig volumen effektiv blod fører til utilstrækkelig blod tilstrømning til nyrerne, og iskæmi tilstand af nyrerne kan give anledning til azotæmi, som gør patienterne mere sårbare over for akut nyresvigt. Som følge af det høje tryk i rørformede indre hulrum, kan glomerulære filtrationshastighed falde kraftigt, og som følge heraf, kan sygdommen let udvikle sig til nyresvigt.
Protein urin giver anledning til massiv proteintab, og for at tilvejebringe tilstrækkelig energi, vil katabolisme være mere aktive. Forskellige fra metabolisme, katabolisme forbruge cellulær lipid at få nok energi. Lipid-forbrugende er ligesom at tage fedt eller high-protein fødevarer. Resultatet vil være en forøgelse af lipid i blodet og gør forekomsten af ​​koagulation lettere.
Vi kan fortælle fra ovennævnte sammenhænge, ​​nøglen til dette problem er protein urin, hvilket fører til række andre symptomer. Så hvordan at lindre eller endelig forhindre forekomsten af ​​protein urin /
Kombinationen af ​​vestlig medicin og traditionel kinesisk medicin er svaret. Vestlige lægemidler som hormon og immunsuppresserende effektivt kan afhjælpe de inflammatoriske reaktioner af renale celler og således forhindre yderligere aflejring af immunkomplekser og yderligere skader på nyrerne Imidlertid kan disse ovennævnte lægemidler ikke forhindre forværring af beskadigede nyre celler, og dette er den meget grund, at patienter med nyresygdom generelt lider sygdom tilbagefald. Og det er præcis, hvor traditionel kinesisk medicin kan gøre en forskel.

Traditionel kinesisk medicin hjælper med at dilatere blodkar på over hele kroppen, antikoagulation, anti-inflammation, nedværdigende nedlæggelser af immunkompleks samt give materialer, der er nødvendige for genoprettelsen af ​​beskadigede nyre celler. især vedtagelsen af ​​Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan garantere en mere permanent helbredende virkning at forhindre nyresygdom forværring og beskytte disse forblev nephrones. Hertil kommer, at kombinationen af ​​Micro-kinesisk medicin sammen med immunterapi ation gør inddrivelse af delvise beskadigede men stadig reversible renale klokker muligt.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: