2015年6月6日星期六

Ny pause til at helbrede højt kreatin niveau med hypertension i 2015

Sådan helbredelse højt kreatin niveau med hypertension evigt i 2015.For patienter med nyresygdom, det er et meget almindeligt spørgsmål, her vil jeg dele mine meninger med dig. Ny pause i at sænke det høje kreatin niveau og hypertension i 2012 er Immunterapi.
Høj kreatin niveau kan være forårsaget af infektion eller kronisk nyresygdom i mange år og så videre. Det normale niveau af kreatin er (han) 79,6 ~ 132,6 nmol / L (kvinder) 70,7 ~ 106,1 u mol / L (børn) 26,5 ~ 62,0 u mol / l. Behandlingen af ​​høje kreatin niveau med hypertension er som følger:
1. Dialyse. I de vestlige lande, lægerne brugte dialyse sænke deres patienters høje kreatin i de fleste tilfælde. Som vi alle ved, dialyse har bivirkninger, hvis vi brugte det meget ofte. Dialyse kan ikke hjælpe patienter med nyresygdom sænke kreatin niveauet for evigt, da det ikke kan hjælpe dig forny din nyrefunktion.
2. Nogle hormon: Nogle hormon kan hjælpe os med at reducere det høje kreatin for ikke meget lang tid. Når du holder op med dem, vil kreatin niveau være højere end før.
3. nyretransplantation: nyretransplantation kan hjælpe patienter med højt kreatin og hypertension lavere kreatin niveau i høj grad. Men der er nogle problemer med at transplantere nyrer grundet de høje omkostninger og de sjældent egnede sager.
4. Immunterapi: Immunterapi er den seneste behandling til at sænke forhøjet kreatin niveau for patienter med hypertension. Det kan løse de beskadigede celler i vores nyrer og forny nyrefunktion. Så du ikke behøver bekymre dig om det høje niveau kreatin opstå igen. Og som Immunterapi kan rense ud de immunkomplekser i nyrerne og regulere forstyrrelse af din Immunterapi. Så det har meget gode virkninger ved behandling nyresygdom, especial for patienter med kronisk nyresygdom i mange år, Immunterapi har indlysende virkninger. Andre fordele ved Immunterapi omfatter mindre omkostninger og uden smerter og ingen bivirkninger.

Hvis du er interesseret i denne seneste behandling 2012 for kronisk nyresygdom, byder dig velkommen konsultere eksperter om linje for at få mere information om immunterapi. Hvis du nu er plaget af højt kreatin og højt blodtryk, velkommen dine mere forespørgsler.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: