2015年6月27日星期六

Uræmi Patienter har højt blodsukker og GFR og nyrefunktion Test

GFR og nyrefunktion Test
Glomerulære filtrationshastighed (GFR) er volumenet af fluid filtreres fra de renale glomerulære kapillærer i Bowmans kapsel per tidsenhed. Glomerulære filtrationshastighed (GFR) kan beregnes ved at måle et kemikalie, som har et stabilt niveau i blodet, og filtreres frit men hverken reabsorberes eller udskilles af nyrerne. Satsen derfor måles, er mængden af ​​stoffet i urinen, der stammede fra en beregnelig volumen af ​​blod. I et ord, er GFR bruges til at undersøge nyrefunktionen.
Beregnes eller måles GFR eller kreatininclearance har en normal vifte af 90-120 ml / min. For nemheds skyld betegnes dette som 100% af nyrefunktionen. For eksempel, hvis GFR er 15ml / min, der siges at udgøre ca. 15% af nyrefunktionen. GFR (eller kreatininclearance) varierer med alderen. Der er generelt en langsom fald på omkring 1% af GFR / år fra midten af ​​trediverne. Så på alder 70 år GFR i gennemsnit er ofte kun 60-70% af den normale.
Når der er skader i nyrerne, vil GRF falde, hvis niveau kan også opdele kronisk nyresygdom i 5 trin. I trin 1, GFR er mere end 90 ml / min. I fase 2, GFR er mellem 60-89 ml / min. I trin 3 af kronisk nyresygdom, GFR er 30-59 ml / min. I trin 4 af kronisk nyresygdom, GFR er fra 15 til 29 ml / min. I trin 5, GFR er mindre end 15 ml / min.
Hvorfor uræmi Patienter har højt blodsukker
Hvorfor uræmi patienter har højt blodsukker? I uræmi fase kan folk har nedsat evne sukker tolerance og højt blodsukker svag, når maven er tom. Det er hovedsageligt forbundet med to aspekter:
Den ene er perifert væv er ikke allergisk over for insulin, som kan være forbundet med insulin-receptoren og frafald efter receptor. På den anden side, i uræmi stadium, de giftstoffer ophobes i kroppen, især parathormon kan inhibere funktionen af ​​beta-celler, hvilket således inhiberer compensary insulinsekretion og sænke reaktion på højt blodsukker. I sidste ende, tolerancen sukker bliver unormal.

Desuden acidose ledsaget af uræmi er også en af ​​grundene. Metabolisk acidose kan inhibere glycolyse af glucose, skade brugen af ​​glucose, forstyrre virkningen af ​​insulin til det omgivende væv. Dialyse kan vende ovennævnte lidelse sukker metabolisme.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: