2015年6月5日星期五

Faktorer, der forårsager høj serumkreatinin

Kreatinin, som patienterne nyresygdom ved, er et indeks, som kan bedømme nyrerne funktion til en vis grad som GFR. Hvad er kreatinin? Det er et stofskifte produkt fra musklen, som skal udledes sammen med urin. Generelt kan 20g muskler producere 1 mg creatinin. Og den filtreres ud gennem renale glomeruli. Kreatinin i serum kaldes serumkreatinin og kreatinin i urinen kaldes urin kreatinin, det samlede beløb, som ikke ændrer sig. I normal tilstand, urin kreatinin niveau er højere end i serum.
Det normale spektrum af serumkreatinin er 44-103 pmol / l. De faktorer, der forårsager høj serumkreatinin er som følger:
For det første, kreatinin er metabolismen af ​​muskler, hvilket hovedsageligt fra fødevarer især fra kød. Så efter folk har en masse kød, kan kreatinin også stige midlertidigt.
For det andet kan folk, der havde nyresygdom før også har øget serumkreatinin når nyresygdom dukker, og der er næsten ingen urin.
For det tredje er mennesker sved, har feber eller har mindre vand vil også føre til koncentrationen af ​​blod og blodvolumen i nyrerne vil falde. I dette tilfælde, serumkreatinin stiger.
For det fjerde vil folk, der havde nyreinsufficiens før også har kort tid øget serumkreatinin, hvis de er opstået for at infektion, kulde, lungebetændelse, tarmkanalen infektion, urinvejsinfektion, etc.
For det femte vil folk, der har nyresygdom har øget serumkreatinin, der skal tillægges betydning. Nyren består af millioner af nyre enheder, som er sammensat af nyretubuli og renal glomeruli, og funktionerne er at udlede affald eller toksiner produceret i kroppen, såsom creatinin. Når filtreringen barriere, som omfatter basilarmembranen er beskadiget, kan toksiner, såsom creatinin ikke passere gennem det og på den måde, toksiner, såsom creatinin, blodureanitrogen (BUN), vil urinstof syre ophobes i kroppen, hvilket fører til øget kreatinin i blodet.

Så for at formindske kreatinin, bør behandlingen være rettet mod reparing beskadiget basilarmembranen, som er den grundlæggende måde at reducere kreatinin. Micro-kinesisk medicin er prioriteten for patienter at opnå dette formål.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: