2015年6月18日星期四

Hvad er behandling for protein i urin

For vores normale mennesker, vil der være en vis mængde protein i vores urin. Så uanset om urin protein behov får behandling, og hvordan man behandler? Denne artikel vil fokuserer på disse spørgsmål.
Faktisk hver gennemsnitlig sund person virkelig har en lille mængde af protein i urinen, blot set indholdet af protein i urinen indenfor 24 timer er normalt mellem 40-80mg, og det maksimale beløb er ikke mindre end 150 mg. Men denne maksimale værdi er lidt højere i unge, dog bør det ikke være mindre end 300 mg inden for 24 timer.
Hos raske personer, da indholdet af protein i urin er normalt lille, så resultat inspektion er negativ. Hvis urinen protein overskrider grænseværdien (> 150mg / 24h), så kalder vi det som proteinuri. Om alle de proteinuri har brug for behandling?
Selv om proteinuri vises, ikke hele proteinuri angiver nogle sygdomme. I nogle tilfælde kan raske personer vises med midlertidige proteinuri på grund af nogle årsager, såsom alvorlige øvelser, psykiske spændinger eller andre årsager, men, denne type af proteinuri ville tendens til at forsvinde efter dens incitamenter er fjernet. Så denne type proeinuria eller urin protein, sædvanligvis behøver ingen behandling.
Tilstanden af ​​langsigtede proteinuri ofte viser dog, at hans eller hendes nyrer dårligt er beskadiget. Og hvis eksisterer proteinuri i lang tid, vil det forårsage skader på nyretubuli og fremskynde udviklingen af ​​nyresygdom i ESRD. Så denne situation kræver få behandlinger så hurtigt som muligt.

Som til behandling for protein i urin, især på lang sigt proteinuri, bør placeres fokus på erstatning af den beskadigede glomerulær membran. I vores hospital, bruger vi Immunterapi terapi kombineret med Micro-kinesisk Osmotherapy at behandle dette problem. Med vores hjælp, kunne problemet med protein i urinen blive godt opløst

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: