2015年6月4日星期四

Hvorfor kan naturmedicin Cure nyreskader

Hvad er de naturlige retsmidler for nyreskader? Efter at have prøvet vestlige medicin, flere og flere patienter ønsker at prøve naturlige retsmidler overvejer nogle af dem ikke har bivirkninger og kan behandle nyreskader fundamentalt. Den vigtigste funktion af naturlige midler i klinikken er at rydde varme og afgiftende og fremme blodcirkulationen og fjerne blod immobilitet. Ifølge disse to funktioner, vi opdele naturmedicin i to typer.
Naturlige retsmidler mod rydde varme og afgiftende i klinikken, er som følger: Oldenlandia, hvid blomst, fructus Forsythiae, Scutellaria barbata, mælkebøtte, krysantemum, Houttuynia cordata, Desmodium, vej-pileurt, Pyrola, kinesisk alpine haste, Grifola, pyrrosia lingua, og rhizoma phragmitis og så videre.
Naturlige retsmidler mod fremme blodcirkulationen og fjerne blod immobilitet er som roden af ​​rød-rødder Salvia, leonurus, Angelica, rhizomet af Chuanxiong, medicinsk cyathula rod, fersken kerne, rød blomst, herba lycopi, Winged Euonymus Twig og så videre.
De ovennævnte lægemidler har funktionen af ​​antikoagulation, kan inhibere indsamling af blodceller, og forbedre funktionen af ​​nyrerne. Disse lægemidler kan anvendes til at justere fra to aspekter, både inhibere og forøge immunresponset.
Selv om disse lægemidler kan opnå god virkning, hvis virkning er så langsom efter alle. Når nyresygdom patienter kronisk er diagnosticeret med nyresvigt, processen med at smadre og kogende både vil koste tid, hvilket kan ikke gøre op for hastigheden af ​​yderligere skader er mere fast end de lægemidler.
Efter års forskning, en mere praktisk terapi Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er oprettet, som træder i kraft ved osmose, som udelader smadrer og kogning, så det er meget belejligt.
For det andet den træder kronisk nyresygdom patients'body ved renal område osmose, som kan spille roller direkte, og vil ikke spilde medicinen.
For det tredje, da patienter kronisk nyresygdom ikke behøver at tage det mundtligt, vil det ikke forårsage nogen skade på maven og tarme, og vil ikke føre til dårlig appetit, så godt.
Efter Micro-kinesisk medicin, kan det også fremme blodcirkulationen, opløse blod immobilitet, og reparere de beskadigede iboende celler i nyrerne, og dermed genopbygge den renale struktur og genoplive nyrefunktion.

Mere information om naturlige retsmidler mod nyreskader, bedes du kontakte os eller email os.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: