2015年6月4日星期四

Traditionel kinesisk medicin i nyresygdom

Som den unikke traditionelle terapi, kinesisk medicin er et resultat af vedvarende praksis, studere og kognition i de seneste årtusinder. Selvom kinesisk medicin ikke dominerer i den internationale medicinske område, dens behandling effekt viser altid sin ikke ubetydelige position i vores liv.
I det lange flod af tid, kinesisk medicin manifesterer sin store virkninger i behandling af forskellige sygdomme genstridige, hvilket gør det magiske i kinesisk hjerte. Utvivlsomt, alle disse resultat fra den flittige arbejde og uselvisk tjeneste af vores forfædre til den kinesiske medicin. De har ofte gik op ad bjerget for at indsamle urter og derefter smage disse lægemidler af sig selv. Det er meget deres bidrag sætte skub i udviklingen af ​​kinesisk medicin, og derefter gøre det til det magiske terapi i folks hjerte.
Med en lang historie, kinesisk medicin tager fuld fordel af naturlige levende væsen, hvilket betyder, udover botaniske medicin, er der dyr medicin såsom slange galde, bjørn galde og hjortetak, testa såsom perle samt mineral såsom køl og magnet. Herb er den vigtigste del af kinesisk medicin, og de er naturligvis vokset, hvilket betyder, de ikke har nogen bivirkninger for vores krop. Men selvom urter naturligt dyrkede har nogen bivirkninger, nogle gange, at de ikke kan tages kausalt da de kan spille toksin virkninger, hvis de spises sammen.
Som tiden går, mange lægeurter ikke kun stå sin prøve lang tid medicinsk praksis, men også vinde et bestemt omdømme i moderne medicinske område. I det forløbne tid, kinesisk akkumuleret rige erfaringer i at dyrke, indsamling, behandling og opbevaring af kinesisk medicin, som sikrer behandlingen effekter af det.

Selvom mange kinesere ikke ved, hvorfor kinesisk medicin er effektiv til behandling af forskellige genstridige sygdomme, behandling effekt gør kinesisk medicin ukrænkelige i deres hjerter. I et ord, kinesisk medicin tager en særstilling i kinesisk historie og kultur. For mere information, er du velkommen til at e-mail til mig eller kontakt vores konsulent online.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: