2015年6月5日星期五

Styr Højt kreatinin fra kosten

Styr Højt kreatinin fra kosten. For alle patienter med kronisk nyresygdom, de har de samme problemer: et højt kreatin. Hvordan kan de styre højt kreatinin niveau? En af hurtig og nem måde at styre højt kreatinin niveau fra kosten.
Der er ingen særlig nyre kost for patienter med forhøjet kreatinin. Individuelle kostanbefalinger er baseret på patientens lab resultater, blodtryk, symptomer og andre målinger.
Styre natrium indtag
For patienter med høj kreatinin niveau, at en af ​​de mest nyttige ting bevare renal funktion er at kontrollere deres blodtryk. Sammenlignet med at tage blodtryk medicin, spise en lav-natrium kost er gavnligt. National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme foreslår at begrænse natrium indtag til 2.000 mg per dag. Det foreslår at holde en natrium dagbog, så du er bevidst om, hvor meget natrium er i din mad.
Styr proteinindtag
Vores krop bruger protein til at opbygge og reparere væv og muskler og for at bekæmpe infektioner. Når protein nedbrydes, ligesom andre fødevarer, den producerer visse affaldsprodukter. En af disse er urinstof, hvori beskadigede nyrer har problemer frafiltrere af blodbanen. De fleste nyre kost kræver, at du til at overvåge og begrænse dit proteinindtag. Din læge, diætist eller ernæringsekspert vil fortælle dig, hvor meget og hvilke typer af protein du kan forbruge. Du vil sandsynligvis være tilladt visse beløb af komplette proteiner fra animalske kilder (magert oksekød og kylling, for eksempel) og visse mængder af ufuldstændige proteiner fra vegetabilske kilder (bønner og linser). God kvalitet protein antydes af lægen for at forhindre nyresvigt!
Kalium og fosfor i din kost er også anmodninger i patienter med højt kreatinin niveau, her er nogle info, hvis du er interesseret det, kan du lade din e-mail eller fik dem fra eksperter på nettet gratis.

Der er tre effektive behandling i vores hospital kan hjælpe dig med at styre din højt kreatinin, hvis du er interesseret i det, kan du også lade din e-mail eller fik dem fra eksperter på nettet gratis. Vi håber, vi kan gøre flere ting for sygdom patienter renale.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: