2015年6月4日星期四

Hvordan kan vi helbrede forhøjet kreatinin

Hvordan kan vi helbrede forhøjet kreatinin? For at løse det, for det første skal vi finde ud af, hvad der er kreatinin og hvordan forhøjet kreatinin kommer ud.
1. Kreatinin er et vigtigt indeks, som anvendes til at bedømme nyrefunktionen for creatinin er et toksin, som kommer i stand på grund af muskel metabolisme og burde have været udledes fra kroppen gennem nyrerne vinder. Det normale spektrum af kreatinin er 45-104 pmol / L i nogle laboratorier i Kina, og der er også forskellige faciliteter i det samme land. Vi kan også bruge anden enhed til at udtrykke det. Det normale spektrum af serumkreatinin kan også være 0,5-1,2 mg / dl.
2. Grunden serumkreatinin er forhøjet
På grund af kompensationen evne, vil kreatinin ikke stige indtil nyrefunktionen falder med mere end 60%. Denne teori kan også bruges til at forklare, hvorfor efter en person donerer en af ​​sine nyrer til den anden person, kan han stadig overleve godt. Efter nyrerne er beskadiget, er nogle renale glomeruli beskadiget på samme tid og kan ikke fungere normalt. I dette tilfælde vil andre renale glomeruli udføre mere arbejde for at filtrere toksiner og indtil disse glomeruli er beskadiget og ikke kan arbejde godt, vil kreatinin begynde at stige.
3. Hvordan til at behandle forhøjet serumkreatinin?
Grunden serum kreatinin er forhøjet, er, at nyreglomerulus er beskadiget som vi nævnte i ovenstående, så hvad vi skal gøre, er at reparere den beskadigede nyre basilarmembranen, hvorigennem, kreatinin lækker ud i urinen.
Micro-kinesisk medicin kan behandle det fra roden. Den indeholder mange nærende materialer, som kan reparere de beskadigede iboende celler, såsom renal glomerulær membranfiltrering. Derudover kan det også forbedre den utilstrækkelige blod og ilt i nyrerne. Hvad mere er, før reparation iboende celler, Micro-kinesisk medicin kan først fremme blodcirkulationen, opløse stasis, dermed levere et bedre indre miljø for reparation.

Ovenstående handler om, hvordan vi behandler forhøjet serumkreatinin. For mere information, kontakt os eller efterlade en besked. Vi er glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: