2015年6月12日星期五

Symptomer på nyre-infektion hos kvinder og behandling

Der er forskellige symptomer på nyre infektioner i kvinden, såsom rygsmerter, hyppig vandladning, uklar urin med en stærk lugt, nocturia (trang til at lade vandet i løbet af natten), brændende fornemmelse ved vandladning, mavesmerter eller tryk, feber og så videre. Behandling for lidt nyrefunktion er antibiotika. For sever betingelser for nyre sygdom infektioner, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi er et godt valg.
Symptomerne på nyre infektioner hos kvinder
Typer af nyre-infektion symptomer hos kvinder omfatter rygsmerter, hyppig vandladning, uklar urin med en stærk lugt, nocturia (trang til at lade vandet i løbet af natten), brændende fornemmelse ved vandladning, mavesmerter eller tryk, feber, hæmaturi (blod i urinen), og lyskesmerter. Barnets nyre-infektion symptomer omfatter irritabilitet, appetitløshed og sengevædning (enuresis). Identifikation alvorlige nyre-infektion symptomer kan omfatte høj feber i løbet af 101 grader Fahrenheit. Udmattelse / træthed, nattesved, kvalme eller opkastning, kulderystelser / rysten og forvirring kan også forekomme. Overdreven omrystning og kulderystelser berettiger en tur til skadestuen at kontrollere sværhedsgraden af ​​infektionen. Heldigvis nyrefunktion er næsten altid helbredes med antibiotika.
Behandlingen af ​​nyre funktioner i kvinde

Afhængigt af de bakterier, der findes i urin-test, og tilstanden af ​​patienten, er forløbet af behandlingen besluttet. Generelt er anvendelsen af ​​antibiotika kendt for at være den første linje i behandling. De fleste mennesker komme sig fra symptomerne inden for et par dage efter behandlingen. De kan dog stadig nødt til at fortsætte administrationen af ​​antibiotika i en uge eller længere. Dette er at sikre, at infektionen efterlader patienten til gode. I tilfælde af alvorlige infektioner, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi er et godt valg.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: