2015年6月30日星期二

Kvalme og opkastning i 4 år med børn nyresygdom

Kvalme er en urolig eller urolig fornemmelse i maven sammen med en trang til at kaste op. Kvalme og opkastning hos børn er ikke en specifik sygdom. De kan være symptomer på mange forskellige betingelser. Disse omfatter infektioner, migræne hovedpine, køresyge, madforgiftning, cancerkemoterapi eller andre årsager. Forældre bør ikke tage det for givet, hvis dine børn føler kvalme og opkastning. Især når dine børn drikke mere vand i en periode, og de ofte gå på toilettet om natten, bør forældre være opmærksomme og bringe barnet til hospitalet for at gøre en gennem fysisk undersøgelse. Måske er det et signal om kronisk nyresvigt.
Du skal have dine børn se en læge straks, hvis dine børn har
1. Vomited mere end 24 timer
2. Hæmatemesis
3. Alvorlige mavesmerter (Sådan Treat Abdominal Masse i polycystisk nyresygdom)
4. Hovedpine og stiv nakke
5. Tegn på dehydrering, såsom mundtørhed, sjælden vandladning eller blod urin.
Behandling til børn med nyresygdom
1. Kost: Til opkastning hos børn, undgå fast føde indtil opkastning er stoppet i mindst seks timer. Derefter arbejde tilbage til en normal kost. Drikke små mængder af klare væsker for at undgå dehydrering.
2. Mirco-kinesisk medicin Osmotherapy:
A. Ingen bivirkninger: Sammenlignet med vestlig medicin, traditionel kinesisk medicin har nogen bivirkning for børn efter de have det. Nogle vestlige medicin har dårlige effekter på børns sundhed.
B. Mere let at have: Mirco-kinesisk medicin er pulver, som sættes på huden af ​​børn. Det kan kaste væk dårlig lugt af medicin til børn.
3. Micro-kinesisk medicin kan nå frem til nyre direkte og hurtigt, således at øge blod i nyrerne og beskytte nefroner. Således nefroner aktiveres ved lægemidlet og aflade toksin i blod og for at mindske byrden af ​​nyrerne. På denne måde vil god virkning blive afsløret hurtigt ved partiel behandling på læsionen.

Andre spørgsmål, bedes du chatte med vores eksperter.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: