2015年6月15日星期一

Hyperkaliæmi og Kvalme i slutstadiet af CKD-patienter

Patienter i slutstadiet af CKD altid lider af hyperkaliæmi og kvalme, vil denne artikel fortælle dig grunden slutstadiet CKD patienter har hyperkaliæmi og kvalme og effektiv behandling.
De faktorer vil føre til hyperkaliæmi og kvalme i vores krop:
1. Som nyrefunktion er blevet reduceret med sygdom, så kalium i CKD patienter krop kan ikke læne sig ud i tide. Så kalium vil forblive i patienternes krop, hvilket vil føre til hyperkaliæmi hos patienter med slutstadiet af CKD.
2. acidose. Når nyrefunktionen afdøde, patienter i slutstadiet CKD er mest sandsynligt at blive angrebet af acidose. Acidose vil få kalium i cellerne går ind i blodet, hvilket også vil forårsage hyperkaliæmi i CDK patienter.
Hvorfor patienter kvalme, når de er i slutstadiet af cementovnstøv?
1. Patienter med slutstadiet af CKD brug ansøgning diuretika for Langsigtet på ikke hensigtsmæssig måde, kan de angriber med kvalme og opkastning.
2. Metabolisk acidose
3. Anvendelse af cyclophosphamid
Behandlingen af ​​hyperkaliæmi og kvalme i slutstadiet af CKD-patienter
Den nyeste behandling for hyperkaliæmi og kvalme i slutstadiet af CKD-patienter er Immunterapi terapi. Den Immunterapi terapi er berømt for sine ingen bivirkninger, gode effekter i behandling af nyresygdom og mindre omkostninger. Immunterapi er hilst velkommen af ​​næsten alle patienter, der har god viden afsats af immunterapi. Efter beskadigede celler i patienternes nyre erstattes af nye Immunotherapys vil patienterne har nye nyrer med kraftfuld funktion. så din nyrefunktion er blevet fornyet, og du behøver ikke at bruge noget medicin som cyclophosphamid. Så hyperkaliæmi og kvalme vil sige farvel til dig for evigt.

Enhver info om Immunterapi terapi, så spørg fra on line eksperter, hele afgiften er gratis.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: