2015年6月10日星期三

Symptomer på High Kreatinin

Kreatinin er en slags metabolisme produkt, som kan være en reference af nyrefunktion. Det normale spektrum af kreatinin er 44-103 pmol / l. Hvis det ikke kan udledes i tid, vil det ophobes i kroppen, hvilket fører til en række skader. På grund af den erstatning evne nyre, når kreatinin begynder at stige, betyder det, at skader i nyrerne har været mere end 60%. De symptomer, som er forårsaget af høj kreatinin er som følger:
1. lidelsen vand metabolisme
Forstyrrelse af vand metabolisme kan føre til øget kreatinin, som omfatter øget urin, øget urin om natten, tørst, træthed, ødem eller hævelse, forhøjet blodtryk og hjertesvigt og så videre.
2. lidelsen af ​​natrium metabolisme
Forstyrrelse af natrium metabolisme kan også føre til hyponatriæmi eller hypernatriæmi.
3. lidelsen af ​​kalium
Forstyrrelse af kalium kan føre til hyperkaliæmi eller hypokaliæmi.
4. metabolisk acidose
Metabolisk acidose kan få folk til at føle sig dårlig appetit, kvalme, opkastning, svaghed, hovedpine og så videre.
Hvilke grupper af mennesker vil have øget kreatinin?
De, der har nyreinsufficiens før såsom kombineret infektion, herunder forkølelse, influenza, og så videre, kan have øget kreatinin på kort tid.
Mennesker, der mistede vand i kroppen på grund af feber, meget sved, nedsat vandindtag, og så videre kan føre til blodgennemstrømningen i nyren, hvilket forårsager øget kreatinin niveau.
Folk, der har nyresygdom allerede, og derefter tage i medicin, der kan gøre skade på nyren vil også være faldet kreatinin, som er endnu irreversibel.
Patienter, der har haft en nyresygdom før, men nu har gentagelse af nyresygdom kan også have øget serumkreatinin.
Tirdness eller træthed kan også føre til øget kreatinin for tiden.
Sidst men ikke mindst, hvis en person har højt blodtryk, men ikke kontrollerer blodtrykket godt, vil han få protein i urinen, hvis det varer for længe.

Når patienterne har opdaget det øgede niveau af kreatinin, bør de have en videnskabelig diagnose, således at korrekt behandling planen.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: