2015年6月4日星期四

Forbedre din nyrefunktion med bagepulver

Nyrefunktion er afgørende for vores gode helbred. Patienter med kronisk nyresygdom (CKD) er ivrige efter at forbedre deres nyre funktioner. Så her vil jeg anbefale et stof --- bagepulver, der kan forbedre nyrefunktionen.
Der er mange metoder til forbedring af nyrefunktionen. Bagepulver er en af ​​disse metoder. Forskere har fundet, at bagepulver kan væsentligt bremse udviklingen af ​​nyresygdom. Og lægerne rapporterede, at de patienter, der har accepteret bagepulver, tilbagegangen på nyrefunktionen var to tredjedele langsommere end dem, der ikke accepterer bagepulver.
Som vi ved, hvis kronisk nyresygdom ikke er velkontrolleret, kunne det videre mod slutstadiet af nyresygdom (ESRD). Når nyrerne er beskadiget i en vis grad, vil affald og giftstoffer kroppen ikke tilstrækkeligt filtreret fra nyren, på dette tidspunkt, en tilstand kaldet metabolisk acidose kan forekomme.
Metabolisk acidose er en af ​​de mest almindelige forstyrrelser af syre-base balance. Betyder også, det en patients blod PH er usædvanlig lav. Metabolisk acidose kan føre til alvorlige resultater for patienterne, for eksempel kan patienter faldt hurtig vejrtrækning, etc.
Bagepulver, også kaldet som natriumbicarbonat, kan håndtere den metabolisk acidose. Patienter, der tager en lille daglig dosis af bagepulver kan have de normale tilbagegang niveauer af nyrefunktion. Endvidere patienter, som tager bagepulver få en god ernæring. Samtidig vil indtagelsen af ​​natrium ikke forårsage nogen problemer med forhøjet blodtryk.
Bagepulver i klinisk bruges ofte som en medicin til udbedring af metabolisk acidose. Det kunne formindske mængden af ​​NH +, som er produceret af renale tubuli, og det kunne forværre forløbet af nyresygdom.

Så i den tidlige fase af kronisk nyresygdom, tage små mængder af bagepulver er nyttigt for patienterne at forsinke progression af denne sygdom samt forbedre din nyrefunktion.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: