2015年6月18日星期四

Er Uræmi Årsag Hyperkaliæmi

Hyperkaliæmi er en af ​​de mest almindelige komplikationer ved Uræmi, men de fleste patienter har ingen idé om, hvorfor Hyperkaliæmi vises i Uræmi. Jeg ønsker at forklare her.
I normale tilfælde, indtagelse af kaliumindhold ved kost er langt under udskillelsen evne af vores nyrer, så årsagerne til Hyperkaliæmi er primært relateret til fald i nyrefunktionen.
Basalt set, årsagerne til Hyperkaliæmi forårsaget af Uræmi generelt omfatter tre punkter.
1.Difficulty i Fjernelse Kalium ved Nyrer
I Uræmi, er patienternes nyrer meste beskadiget og nyrefunktionen er
meget svag, så de fleste af de alt for store kaliumioner kan ikke fjernes gennem nyrerne, hvilket fører til akkumulering af K + i kroppen og til sidst danner Hyperkaliæmi.
2.Diet eller medicinske faktorer
Overdreven indtagelse af kalium-højt fødevarer eller overmeget medicin-taget kan både fører til den forhøjelse af koncentrationen af ​​kalium i blodet, foruden denne grund, spise for meget frugt, især orange eller dets safter er en anden grund. Og, nogle lægemidler er også ansvarlige for Hyperkaliæmi.
3.Release af kalium fra celler
I nogle betingelser, såsom acidose, perisitent spasmer, stor mængde af indre blødninger eller infektioner, organismer katabolisme kunne øges, så kaliumion vil blive overført fra intracellulære dele til de ekstracellulære dele.

Nu er disse tre punkter er den væsentligste årsag til Hyperkaliæmi i uræmi patienter. Behandling for Hyperkaliæmi bør være baseret på dine specifikke betingelser.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: