2015年6月8日星期一

Er du klar over symptomerne på lav Kreatinin

Som vi alle ved, ofte indikerer det høje kreatinin niveau i kroppen, at nyrerne bliver noget forkert, men er du klar over sagen på lav kreatinin? Næste vil jeg præsentere denne viden.
Før jeg præsentere viden om lav kreatinin og dens symptomer, jeg vil tale om noget om viden om kreatinin.
Kreatinin er et biprodukt af kreatinin phosphat og creatinin phosphat anvendes i sammentrækning af skeletmuskulaturen. Kreatinin er afhængig af muskelmasse, så creatinin er højere i større og mere muskulære mennesker end i mindre personer, der ikke har meget muskel.
Kreatinin udskilles gennem nyrerne og dets niveau betragtes som en indikator for nyre sundhed. I normale tilfælde bør blodkreatinin niveauet være stabil.
Nedsat blod kreatinin niveau er også forårsaget af den reducerede muskelmasse, når muskelmasse falder, vil de producere mindre mængde kreatinin. Desuden kunne lave kreatinin også være et tegn på visse sygdomme, som kan forårsage nedsat muskelmasse og disse sygdomme indeholder ofte myasthenia gravis og muskelsvind. Disse patienter vil dukke op med kendetegnene for svaghed, muskelsvind, og andre symptomer.
Når muskelmasse falder, vil kreatinin niveauer falde eller falde. Og når musklerne ikke anvendes, vil muskelatrofi forekomme. Hvis en patient er sengeliggende eller indlagt i længere tid, kan han eller hun miste hans eller hendes muskeltonus, så hans eller hendes kreatinin niveauer vil falde.
En anden faktor, jeg vil sige om lavt kreatinin er alder. Kreatinin niveau vil have tendens til at falde sammen med alderen. Så alderen samt de små børn har en lavere kreatinin niveau sammenlignet med voksne.

Nu tror jeg, at du kan have en klar idé om symptomerne på lavt kreatinin. Immunterapi bruges i vores hospital kunne forbedre patienternes immunitet, så patienter kan have færre symptomer på lavt kreatinin.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: