2015年6月6日星期六

Creatinin 106 pmol / L Lig 1,2 mg / dl

Patienter med nyresygdom er bekymrede kreatinin niveau meget, hvilket er en væsentlig indeks, der kan vise funktionen af ​​nyrerne. Kreatinin er de stofskifteprodukter fra muskler, som skal udledes fra kroppen gennem filtrering af nyren. Så hvis der er noget galt i nyrerne, vil lægen minde os ved øget kreatinin i serum. Men i mange tilfælde ser vi forskellige enheder under niveauet af serum, som enten pmol / l eller mg / dl. Hvad er kursen? Vekselkursen er 88,4. F.eks kreatinin 106 pmol / l er lig creatinin 1,2 mg / dl. Creatinin 2 mg / dl er lig med kreatinin 176,8.
I mange tilfælde forskellige lande har forskellige beskrivelser. Hvad mere er, de forskellige lande og endda forskellige laboratorier i ét land har specifikke normalområdet på grund af forskellige faciliteter. For eksempel i Kina, vi bruger primært pmol / l, ifølge hvilket, vi deler nyreinsufficiens i 4 etaper. Vi også bestemt uræmi ifølge det faktum, at serumkreatinin er 707 pmol / L. 707 er også en følsom tal, som angiver patienterne nyre sygdom bør tage dialyse i Kina.
En patient i vores hospital er fra New Zealand, der blev diagnosticeret med IgA Nefritis. Da jeg talte om ekspression af serumkreatinin, sagde han i New Zealand, deres lokale sted, de begge brug pmol / L og mg / dl. For tre dage siden, jeg blev venner med en nyresygdom patient fra Etiopien, et afrikansk land. Han sagde, at hans kreatinin er 1.37. Han fortalte mig også, at den lokale lab normale interval er 0,5-1,2 mg / dl.

Ligegyldigt vi bruger pmol / l eller mg / dl, bør vi følge den lokale lab kriterier. Når den stiger, bør vi være mere opmærksomme for når den stiger, indikerer det, at der må være noget galt i nyrerne, og der skal være beskadiget iboende celler i nyren. Vi bør behandle det i tide, således at stoppe mere sunde renale iboende celler fra at blive ødelagt. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er patienter med forhøjet kreatinin foreslået at bruge Micro-kinesisk medicin, der kan reparere de beskadigede iboende celler og genopbygge renal struktur, og dermed genoplive nyrefunktion.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: