2015年6月5日星期五

Hvordan man behandler High Kreatinin med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Kinesisk medicin er udbredt over hele verden. I de fleste af de lande i verden, der er kinesisk medicin klinikker. Mange mennesker tror på de terapeutiske virkninger af kinesisk medicin. Med udviklingen af ​​teknologi, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy oprettet, som er mere praktisk og effektiv. I de seneste år, nogle fremmed land mennesker med nyresygdom høre, at vi kan behandle forhøjet serumkreatinin med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Er det sandt? Hvordan er effekten? At regne det ud, for det første, bør vi vide, hvorfor der er stor kreatinin i serum.
Kreatinin er et metabolisme produkt af muskler. Det er en form for toxin, som skal udledes fra legemet i urinen. Så kreatinin kan opdeles i serumkreatinin og urin kreatinin, det samlede beløb, som er et fast niveau. I normal tilstand, niveauet af urin kreatinin er højere end den for serum kreatinin. Generelt, det normale niveau af serum kreatinin er 44 til 103umol / l.
Hvorfor nyre sygdom folk har høj serumkreatinin? Som vi ved, er creatinin filtreres ud af kroppen gennem nyrerne til sidst. I renal glomerulær membranfiltrering, er der porer, som tillader små molekyler, såsom creatinin, urea syre, urinstof nitrogen til filtratet. Hvis den glomerulære filtration membran er beskadiget, disse små molekyler vil ikke filtrere såsom creatinin, hvilket fører til høj kreatinin niveau i serum.

Hvordan til behandling af forhøjet kreatinin i serum med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy? I Micro-kinesisk medicin, er der aktive og nærende kinesiske urter, som for det første kan forbedre blodcirkulationen og mikro-blodcirkulationen ved at udvide blodkarrene, og fjerne de giftstoffer i blodet, hvilket kan skabe en forudsætning for reparation af beskadigede renal glomerulær membranfiltrering. Dernæst kan de leverer nærende materialer til nyren, hvilket kan forbedre deres blod og ilt insufficiens i nyrerne, således at reparere den beskadigede membran. Herefter vil høj kreatinin i serum sænkes.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: